dijous, 10 de març de 2011

El conte del cuc i la llengua

Hola de nou! us deixo un video també interesant que he trobat en el blog el desván de la palabras. És un conte per fer pràxies amb la llengua. Sembla que agrada molt als nens, jo ho he provat i m'ha anat força bé, a veure com us anirà a vosaltres!

4 comentaris:

María José ha dit...

Silvia, enhorabuena por tu blog. Veo que te ha gustado mi entrada con el Cuento del Gusanito.
Debo agradecérselo a un amigo bloguero de Perú. A mi me ha servido de mucho, sobre todo con los peques más tímidos que no se atrevían a hacer las praxias ante el espejo. Con el cuento y la cancioncilla, se empezaron a animar y ahora no hay quien los pare.
Ánimo en esa empresa de traducción. La espero con ansia.

Mariajo ha dit...

Hola, Silvia! som na Mariajo, del ´RACÓ DE LES PARAULES. He descobert el teu blog a través de na M! José, del DESVAN. Què bé trobar gent amb qui poder compartir els nostres materials.
Ànims i enhorabona!

Sonia ha dit...

Hola! Som na Sonia, mestra de suport (PT)i he descobert el teu bloc gràcies al RACÓ DE PARAULES. Jo també cont aquest conte del cuc i els encanta!!! L'enllaçaré al meu bloc perquè els pares el pugin conèixer! Gràcies!

Unknown ha dit...

Se'm fa impossible obrir el vídeo. Em sembla que ja no està al youtube. Sabeu si el puc trobar en un altre lloc? Moltes gràcies.