dilluns, 5 de febrer del 2018

DANA Y L4S P4L4BR4S

Hola a tots i a totes! 
Avui us recomano un conte. Aquest cap de setmana passat vaig tenir l'oportunitat d'anar a les IV Jornades que organitza ATELCA. L'associació de TEL de Catalunya. En aquestes jornades van haver-hi unes xerrades molt interessants al voltant del tema del TEL, us recomano que si n'organitzen unes altres hi aneu, perquè allà també assisteixen els pares perquè són organitzades per ells i és interessant veure la seva visió, les seves inquietuds, realment fan visible tot un seguit de temes que moltes vegades els professionals no veiem. Aquesta associació està lluitant molt per aconseguir moltes millores i visibilitat dels seu fills i de les seves dificultats per tal d'obtenir el màxim d'ajudes, suports i recolzament des dels diferents àmbits tant educatius, mèdics, socials...És molt necessari tant en aquest trastorn com amb molts d'altres que la societat ignora i , per tant, no tracta adequadament.
A continuació us vull parlar d'un conte, un conte que ha fet una mare, una mare preocupada i entregada totalment a la seva filla, per tal que pugui aconseguir el mateix que qualsevol altre nen de la seva edat. Aquest conte l'ha fet ella juntament amb la seva filla que és la que il.lustra el conte, és un conte que explica la seva experiència per tal que altres nens i nenes que tenen TEL com la seva filla es puguin sentir acompanyats i no com nens extranys i d'un altre planeta. 
Si us interesa crec que si us poseu en contacte amb ATELCA us poden dir on trobar-ho. El conte es diu Dana y las palabras. Està en castellà, en català no s'ha fet però us pot ser molt útil també.