dilluns, 25 de novembre del 2019

ACTIVITATS CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA

Hola a totes i a tots, 
Ja sabeu que fa anys que treballo la consciència fonològica a les aules segons les propostes de l'Enriqueta Garriga, amb la programació de treball de consciència fonològica que va fer per a infantil. Cada setmana treballo la consciència fonològica a tots els cursos d'educació infantil. La setmana passada amb els petitons de P3 vam treballar les rimes dels contes perquè les aprenguèssin i es comencessin a fixar en aquelles paraules que tenen una cantarella especial i acaben igual. Vaig fer una presentació amb aquestes rimes de contes molt coneguts i ho reforçava després amb la imatge del conte ja que alguns nens no coneixen encara aquests contes i és molt important el suport visual en aquests casos i si abans heu treballat els contes encara millor. Us deixo la presentació per si voleu treballar aquestes rimes.
També amb P5 fem l'activitat de donar un cartronet a cada nen, llegir la paraula que els ha tocat, després llegir-les seguides i intentar esbrinar quina rima o cançó és, perquè després entre tots ordenem les paraules i ,d'aquesta manera , podrem construir la rima o la cançó amb el seu ordre adequat. També amb els nens de primer es pot proposar com a racó o treball de grup perquè ordenin les paraules i construeixin la rima o cançó. 
Les dues activitats són propostes que després les podeu adaptar o modificar,segur que a partir d'aquestes en podeu crear altres. 
Si voleu accedir a les rimes dels contes féu clic aquí.
Si voleu accedir a les paraules que s'han d'ordenar féu clic aquí.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Your Affiliate Money Printing Machine is ready -

Plus, getting it running is as simple as 1..2..3!

This is how it all works...

STEP 1. Choose affiliate products you want to push
STEP 2. Add push button traffic (it takes JUST 2 minutes)
STEP 3. See how the system explode your list and up-sell your affiliate products on it's own!

Are you ready to make money automatically?

You can test-drive the system for yourself risk free...