diumenge, 10 de novembre del 2019

ACTIVITATS DE LECTURA I CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA.

Hola a tots i a totes,  avui us penjo 3 materials que he pensat per uns alumnes amb moltes dificultats en la lectura. Una de les activitats es tracta d'identificar la vocal de la paraula a partir de la imatge, han de pintar les vocals que senten en la paraula que surt a la imatge, seria de consciència fonològica també. Una altre activitat és la mateixa però amb sil.labes per un alumne que té un nivell més elevat. Surt la imatge i han de pensar en les sil.labes de la paraula i buscar-les entre les diferents sil.labes que tenen a triar, les pinten i a sota poden escriure la paraula.
Finalment l'última fitxa és d'unir les sil.labes que tenen el mateix color ordenant-les correctament per veure quina paraula surt. També a continuació hi ha l'escriptura d'algunes paraules. 
En totes aquestes activitats he fet ús de les imatges que es poden trobar en la pàgina de l'arasaac. Una pàgina amb moltíssims recursos i imatges per fer molts i molts projectes, no deixeu de visitar-la.
Si voleu accedir a la fitxa de les vocals féu clic aquí
Si voleu accedir a la fitxa de discriminacó de sil.labes, féu clic aquí
Si voleu accedir a la fitxa d'unir les sil.labes pel color, féu clic aquí. 

1 comentari:

Unknown ha dit...

If you're trying to lose weight then you absolutely have to start using this brand new tailor-made keto meal plan diet.

To produce this keto diet service, certified nutritionists, fitness trainers, and chefs united to develop keto meal plans that are productive, suitable, money-efficient, and delicious.

From their grand opening in early 2019, hundreds of individuals have already completely transformed their figure and health with the benefits a smart keto meal plan diet can provide.

Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones given by the keto meal plan diet.