diumenge, 18 d’octubre de 2020

NOU CURS!!

 Hola a tots i a totes!!

Ja se que començo el curs amb molt retard però com tots sabeu aquest ha estat un curs difícil d'iniciar i no sabem gaire com seguirà, el seguim setmana a setmana, pas a pas.

Aquest curs aniré fent entrades com sempre quan pugui. Per a mi aquest curs és diferent perquè inicio un projecte nou. Ara no estic només en una sola escola, treballo en algunes escoles amb alguns alumnes. Sempre s'han de provar coses noves i penso que aquest era el moment malgrat la situació actual amb el Covid, no us negaré que ha estat un inici difícil en un lloc nou, però per a tothom ha estat complicat iniciar aquest curs. 

Espero que malgrat tot no perdeu les ganes i les il.lusions d'encetar coses noves. Jo com des de fa uns anys us aniré compartint aquelles activitats que vaig creant i que penso que us poden ser útils. També compartiré recursos, articles o notícies que us poden anar bé i em podeu explicar com us van les activitats o qualsevol idea o experiència que em volgueu fer arribar. 

Avui us penjo una presentació que he fet per discriminar la r forta i la r fluixa. Hi ha imatges amb r forta o r fluixa, han d'identificar quina és. Jo he representat la r forta en vermell i la r fluixa o simple en groc. Jo ensenyo la imatge i l'alumne ha de ensenyar-me una fitxa vermella o groga segons com sona la r.

Les imatges de la pressentació són de Sergio Palao de l'Arasaac.

Espero que us sigui útil. Si voleu accedir al material feu clic aquí



Cap comentari: