diumenge, 27 de febrer del 2022

28 DE FEBRER DIA INTERNACIONAL DE LES MALALTIES MINORITÀRIES

 Un any més el darrer dia de febrer recordem les malalties minoritàries!

Cada vegada són malalties més visibles sobretot per les situacions personals que moltes famílies viuen i que donen a conèixer a través dels mitjans de comunicació o de les xarxes socials. 

Formar part de les malalties minoritàries és un procés difícil , primer pel diagnòstic, després per les dificultats que moltes famílies tenen per oferir tractaments i recursos adequats perquè els fills, pares, germans, mares, germanes afectades puguin tenir una vida tan normalitzada com sigui possible.

Està clar que els governs encara no s'han sensibilitzat suficient i que des de les famílies han sorgit iniciatives extraordinàries per a donar a conèixer les dificultats amb els que es troben i per trobar com poden els recursos necessaris que l'administració no dóna. 

Admiro i agraeixo a les famílies que les facin visibles, les famílies que no parin malgrat els obstacles i la poca sensibilitació amb la que encara topen. 

La vostra realitat és tots els dies de l'any i això és el que necessiteu , ser escoltats, entesos i recolzats cada dia. Endavant famílies, sou inmenses!!!